Netflix dropt trailer voor F1: Drive to Survive

28 februari is een dag die met rood is aangekruist in de agenda van menig Formule 1-fan. Niet omdat op die dag het nieuwe seizoen op gang wordt gevlagd, wel omdat Netflix dan nog één keer terugkijkt naar 2019 …

Vorig jaar gooide Netflix al hoge ogen met seizoen 1 van Drive to Survive. De manier waarop het drama, de actie en de achterkamerpolitiek van een Formule 1-seizoen in een documentairereeks werd vertaald, maakte de reeks meteen razend populair bij fans van het eerste uur, maar ook bij autosportleken. Het bewijs? De trailer staat nog geen uurtje online en kan nu al pronken met bijna 70.000 views.

Het nieuwe seizoen lijkt alvast veelbelovend. In tegenstelling tot vorig jaar krijgen we dit seizoen immers ook de piloten van Mercedes en Ferrari te zien. Hoe zag Lewus Hamiltons race naar zijn zesde wereldtitel er achter de schermen uit? En misschien nog interessanter … hoe registreerden de Netflix-camera’s de opkomst van Charles Leclerc, die in zijn eerste seizoen bij Ferrari viervoudig wereldkampioen Sebastan Vettel het vuur aan de schenen legde en bij momenten zelfs overklaste. We zullen het op 28 februari ontdekken!