Tesla onthult bijhorende trailer voor Cybertruck

De Tesla Cybertruck domineert al enkele weken de automobiele headliners, toch heeft Tesla-CEO Elon Musk alweer een originele manier gevonden om zijn nieuwe pick-up onder de aandacht te brengen.

Naar aanleiding van het nu al legendarische ‘getouwtrek’ tussen de Cybertruck en de Ford F-150 heeft Tesla-CEO Elon Musk zopas laten verstaan dat zijn bedrijf ook een bijhorende trailer op de markt wil brengen om de onovertroffen trek- en sleepcapaciteiten van de elektrische pick-up ten volle te benutten.

Tesla heeft zelfs al een eerste render verspreid van hoe die aanhanger – ‘a sick attachment’, om het met de woorden van Musk te zeggen – eruit zal zien, ook al ontbreekt het ons voorlopig aan elke informatie rond een eventuele marktintroductie. Ook naar de mogelijke toepassingen van de bonkige trailer, die net als de Cybertruck zelf de aerodynamica van een rijdende kleerkast evenaart, is het voorlopig alleen maar gissen.

De aanhanger blijkt overigens niet de enige ‘uitbreiding’ te zijn die Tesla wil aanbieden, eerder liet de Amerikaanse constructeur ook al uitschijnen dat de Cybertruck omgebouwd zal kunnen worden tot een… offroad-kampeerauto (foto onder).