Uit-tip: Horses Fight Cancer (12/08)

De RACB GT Club organiseert op maandag 12 augustus haar inmiddels vierde editie van Horses Fight Cancer, een rondrit voor moderne GT’s waarvan de opbrengst integraal wordt doorgestort aan Stichting Tegen Kanker… en die afgesloten wordt met een VIP-event op het jaarlijkse Oostende Koerse-paardenrennen. Inclusief hoedenwedstrijd voor de liefhebbers.

Voor de liefhebbers van paarden en pk’s is Horses Fight Cancer alleszins een jaarlijkse afspraak geworden, het evenement mengt namelijk het beste van de twee werelden tot een felgesmaakt geheel. Vanuit de nieuwe startlocatie – de bekende paardenstoeterij van Willy Naessens – vertrekken de bolides dit jaar voor een recreatieve rondrit door Oost- en West-Vlaanderen, om na een aantal snelheids- en behendigheidsproeven op afgesloten circuit te arriveren op de historische Wellingtonrenbaan in Oostende, waar de deelnemers kunnen genieten van het jaarlijkse Oostende Koerse-paardenrennen.

Charity Cars

Om de opbrengst van het charity-event te vergroten, heeft de organisatie beslist om de criteria voor de deelnemende wagens ietwat te verruimen. Naast de GT-wagens mogen dit jaar ook sportieve vier- en vijfdeursmodellen aan de start verschijnen, op voorwaarde dat deze zogeheten ‘Charity Cars’ over een (verbrandings-)motor van minstens 500 pk beschikken. Wie nog wil deelnemen aan deze vierde editie van Horses Fight Cancer, kan zich nog inschrijven via deze link.