Wedstrijd: Win je eindejaarsvoorraad Zoute Grand Prix Gin!

De Sint is opnieuw in het land, dat betekent dat het weer tijd is voor onze jaarlijkse… Ginterklaaswedstrijd! Dankzij Ginsonline.be mogen we een complete set weggeven van de officiële Zoute Grand Prix Gin. Inclusief de nieuwe alcoholvrije variant, zodat ook Bob (en Bobette) zorgeloos kunnen drinken tijdens de komende eindejaarsperiode.

Wat valt er te winnen?

De officiële Zoute Grand Prix Car Box, een stijlvolle koelbox gevuld met twee flessen Zoute Grand Prix Gin, twee clips Fevertree-tonic en een alcoholische bitter om je cocktail te pimpen. De gin zelf krijg je zowel in een alcoholische als non-alcoholische versie, wat de totale waarde van het pakket op 195 euro brengt.

Wedden dat je tante Linda veel minder vrijgevig is geweest bij het kiezen van je (uiteraard volstrekt nutteloze) eindejaarscadeau?

Hoe kan je winnen?

Je brief naar Spanje is wellicht al een tijdje geleden vertrokken, uit die hoek hoef je dus geen hulp meer te verwachten. Misschien toch maar gewoon onderstaand wedstrijdformulier invullen, het juiste antwoord verzinnen op onze wedstrijdvraag en duimen dat je binnenkort een mailtje van ons in je digitale brievenbus krijgt!

De wedstrijd wordt afgesloten op zondag 15 december, nadien wordt de winnaar persoonlijk op de hoogte gebracht.

  • We vragen je e-mailadres enkel om je te contacteren als je de winnaar bent van onze wedstrijd